Sponsors

Onze Events

Over Ons

Vind ons

Top

Wie zijn wij?

Wij zijn stichting Resala. Een stichting met een boodschap. Een stichting die de maatschappelijke participatie bevordert van groepen die weinig aansluiting kunnen vinden tot de maatschappij. Middels het organiseren van verschillende activiteiten voor groepen als kinderen, vrouwen en ouderen…

Onze visie

Stichting Resala creëert netwerken voor kinderen, jongeren en ouderen. “Voor, door en met de gemeenschap.” Daarnaast ondersteunt stichting Resala de gemeenschap en helpt deze gezien en gehoord te worden. We maken de vele goedheden in onze gemeenschap visueel voor de samenleving.

Onze missie

Onze activiteiten worden enkel opgezet als het duidelijk is dat deze een positieve invloed hebben. Elk project moet aantoonbaar een positieve invloed hebben op onze doelgroep. Daarmee streven we naar duurzame projecten die écht kunnen bijdragen aan het welzijn van kwetsbare groepen.

Degene die de weg wijst naar een goede daad is net als degene die de goede daad doet.

Profeet Mohammed (vrede zij met hem)

Ouder-kind activiteiten

Stichting Resala organiseert voor kinderen verschillende sport- en spelactiviteiten.

Uniek aan deze activiteiten is dat wij ons richten op de betrokkenheid van de ouders. Zo organiseren wij o.a. activiteiten voor vader & kind, moeder & kind maar ook de hele familie . . .

o

We moeten onze kinderen leren dromen met hun ogen open.

×